Kod: 09327569
A culinary classic on the joys of the table written by the gourmand who so famously stated, "Tell me what you eat, and I will tell you what you are". The Physiology of Taste is a historical, philosophical, and ultimately Epicurean ... więcej
113.11 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 66 punkty
A culinary classic on the joys of the table written by the gourmand who so famously stated, "Tell me what you eat, and I will tell you what you are". The Physiology of Taste is a historical, philosophical, and ultimately Epicurean collection of recipes, reflections and anecdotes on everything and anything gastronomical. Brillat Savarin who spent his days eating through the famed food capital of Dijon, lent a shrewd, exuberant and comically witty voice to culinary matters that still resonate today.
Kategoria Książki po angielsku Health & personal development Family & health Fitness & diet
113.11 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )