Kod: 06284690
Using the most recent and objective scientific and clinical research data, this book reveals that much current nutritional dogma is based on outdated information or has been fabricated to satisfy vested corporatefinancial interest ... więcej
69.86 zł
Zwykle: 69.87 zł
Oszczędzasz 0.01 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 41 punkty
Using the most recent and objective scientific and clinical research data, this book reveals that much current nutritional dogma is based on outdated information or has been fabricated to satisfy vested corporatefinancial interests rather than to promote human health. Learn about these issues and more: How non-caloric artificial sweeteners can actually make you fat -- if not kill you. How overconsumption of certain soy products can upset your hormonal balance and lead to hypothyroidism. Why cholesterol does not cause heart disease and how eggs and red meat may actually help prevent it. The harmful effects of irradiation, microwaving, plastic leaching and overprocessing on food. Why the government is poisoning our water supply with fluoride, a toxin also found in green tea. The need for saturated -- but not synthetic -- fats in a healthy diet. The limitations of calcium and vitamin C supplementation. A dozen ways a vegetarian diet can actually harm your health.
Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries
69.86 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )