Kod: 08024583
Themen sind:§- Avantgarde, Jürgen Dollase über Quique Dacosta§- On fire Grillen für Gourmets, Victor Arguinzoniz & Nils Jorra§- Die Produktwelten der Vanilla Venture, Kevin Fehling§- Alles gute kommt vom Po Culatello§- Das orienta ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Themen sind:§- Avantgarde, Jürgen Dollase über Quique Dacosta§- On fire Grillen für Gourmets, Victor Arguinzoniz & Nils Jorra§- Die Produktwelten der Vanilla Venture, Kevin Fehling§- Alles gute kommt vom Po Culatello§- Das orientalische Tagebuch Vol. II Arabien, Saliba.§- Himmel und Erde Aus der Küche eines Restaurantkritikers, Jürgen Dollase.§- Keltenhof Dressing Academy§- Come to the Cabaret Tigerpalast, Andreas Krolik.§- Ralf Bos das neue kulinarische Alphabet. D wie Diät§- HOT-OR-NOT-Award, Juryreise nach Norwegen§- Cru-de-Cao Award Gewinner 2013§- Sommelier dieser Ausgabe: Robert Mangold§- Wenn ein Karpfen sauer wird, Evert Kornmayer
Kategoria Książki po niemiecku Ratgeber Essen & Trinken
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: