Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
DPD 25.99 Poczta Polska 18.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 InPost 13.99

Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce Mohammed Wasim Siddiqui
Kod Libristo: 09493607
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, luty 2016
The volume presents existing and novel management approaches that are in use or have a great potenti... Cały opis
? points 331 b
572.39
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Botanical Drawing Penny Brown / Miękka
common.buy 61.63
TOP
Getting the Love You Want Harville Hendrix / Miękka
common.buy 76.03
TOP
Fat cat on a mat and other tales with CD Russell Punter / Twarda
common.buy 70.86
TOP
Perfume Patrick Suskind / Miękka
common.buy 47.64
TOP
Cynical Theories Helen Pluckrose / Miękka
common.buy 52.30
TOP
Lonely Planet The Netherlands Nicola Williams / Miękka
common.buy 70.86
TOP
From Medieval Manuscript to Modern Practice Fiore Dei Liberi / Miękka
common.buy 169.60
TOP
Werner's Nomenclature of Colours PATRICK SYME / Twarda
common.buy 150.44
Geomorphia Kerby Rosanes / Miękka
common.buy 46.42
Tracking Humans David Diaz / Miękka
common.buy 83.83
Red Hat RHCSA 8 Cert Guide Sander van Vugt / Miękka
common.buy 207.62

The volume presents existing and novel management approaches that are in use or have a great potential to be used to maintain the postharvest quality of fresh produce in terms of microbiological safety, nutrition, and sensory quality. In comparison to traditional synthetic chemicals, these eco-friendly molecules are equally effective with respect to slowing the physiological and biochemical changes in harvested produce. Application of terpenic compounds, phenolic compounds, salicylic acid, methyl jasmonates, hydrogen peroxide, ethanol, sulphur compounds, polyamines, plant growth regulators, active carbohydrates, ozone, hexanal and nitric oxide have been proven effective in minimizing storage disorders like chilling injury, scald, fungal diseases like stem-end rot, blue mould rot, green mould rot, anthracnose, regulation of ripening and senescence, etc. This book will be a standard reference work for the management of shelf life in the fresh produce industry.§

Informacje o książce

Pełna nazwa Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 222
EAN 9783319235813
ISBN 3319235818
Kod Libristo 09493607
Waga 4794
Wymiary 155 x 235 x 243
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo