Restart / Libristo.pl
Restart

Kod: 08876889

Restart

Autor Peter M. Kash

In this original view on what makes for business success, Peter Kash sees opportunity even in today's challenging economy. Kash, one of Wall Street's most successful venture capitalists, shows how to recognize and seize the moment ... więcej

69.56

Zwykle: 70.21 zł

Oszczędzasz 0.65 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Restart

Za ten zakup dostaniesz 41 punkty

Opis

In this original view on what makes for business success, Peter Kash sees opportunity even in today's challenging economy. Kash, one of Wall Street's most successful venture capitalists, shows how to recognize and seize the moment that turns dreams of great fortune into reality. Originally published in 2002, this revised and expanded edition has insight most relevant to today's difficult business climate, including examples of how outstanding opportunities often lie in innocuous, thoughtless, or even traumatic events. Inspiring and practical, RESTART: Life-Tactics for Today's Economy illustrates how anyone can make their own luck by learning how to recognize the signs of opportunity knocking.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Business & management Management & management techniques

69.56

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: