Kod: 02151760
Bitterman captures the nuance and beauty of salt in this stunning authoritative field guide featuring hundreds of artisan varieties with photos. He explains the history and science of salt production, and includes 55 recipes that ... więcej
185.62 zł
Zwykle: 185.63 zł
Oszczędzasz 0.01 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 108 punkty
Bitterman captures the nuance and beauty of salt in this stunning authoritative field guide featuring hundreds of artisan varieties with photos. He explains the history and science of salt production, and includes 55 recipes that showcase this versatile and marvelous ingredient.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
185.62 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )