Sushi

Kod: 04226730

Sushi

Autor Ole G Mouritsen

"It is clear that serious research, as well as much imagination, went into every page. It has become my new go-to bible when I need a shot of inspiration."§Ken Oringer, internationally renowned and award-winning chef§Clio Restaura ... więcej

187.47

Zwykle: 197.35 zł

Oszczędzasz 9.88 zł

Dostępność:

50/50Otrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Sushi

Za ten zakup dostaniesz 112 punkty

Opis

"It is clear that serious research, as well as much imagination, went into every page. It has become my new go-to bible when I need a shot of inspiration."§Ken Oringer, internationally renowned and award-winning chef§Clio Restaurant, Uni Sashimi Bar, Boston§"Congratulations on writing such an aesthetically beautiful, informative and inspiring book. ... I shall not hesitate to recommend your book to those colleagues, who like me, are fascinated by Sushi and who will surely be captivated, like me, turning every page."§Dr. Ian C. Forster, April, 2011 §In recent decades, sushi has gone from being a rather exotic dish, eaten by relatively few outside of Japan, to a regular meal for many across the world. It is quickly gathering the attention of chefs and nutritionists everywhere. It has even made its way into numerous home kitchens where people have patiently honed the specialized craft required to prepare it. Few have been more attuned to this remarkable transition than Ole G. Mouritsen, an esteemed Danish scientist and amateur chef who has had a lifelong fascination with sushi s central role in Japanese culinary culture. §Sushi for the eye, the body, and the soul is a unique melange of a book. In it, Mouritsen discusses the cultural history of sushi then uses his scientific prowess to deconstruct and explain the complex chemistry of its many subtle and sharp taste sensations. He also offers insights from years of honing his own craft as a sushi chef, detailing how to choose and prepare raw ingredients, how to decide which tools and techniques to use, and how to arrange and present various dishes.§Sushi is irresistible for both its simplicity and the hypnotic performance-art aspects that go into its preparation. With clear prose and straightforward instructions, Mouritsen looks at every facet of sushi in a book that is as accessible as it is informative, as useful as it is fun.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology

Zniżka dla
uczniów, studentów
i nauczycieli

187.47

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Copyright ©2008-19 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieMapa strony


Konto: Logowanie

Język:

Wyjątkowa księgarnia oferująca miliony książek w świetnych cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: