Sztuka fermentacji / Libristo.pl
Sztuka fermentacji

Kod: 13721021

Sztuka fermentacji

Autor Sandor Ellix Katz

Najbardziej wyczekiwana ksiazka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie sie nam pod rece dzieki goracej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji S ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Sztuka fermentacji

Opis

Najbardziej wyczekiwana ksiazka kulinarna 2016 roku! Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie sie nam pod rece dzieki goracej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie Sztuki fermentacji Sandora Ellixa Katza! Goracy trend kulinarny, ktory podbija programy sniadaniowe, magazyny kulinarne, prestizowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, ktorych pasja jest gotowanie, a dzieki biblii fermentacji przybierze na sile. Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisic doslownie kazda jadalna rosline. Sprawdzone przepisy z calego swiata na niezwykle zdrowa kombuche (czyli fermentowana herbate), paste miso, natto (fermentowana soja bogata w witamine K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mieso. Jesli nigdy nie probowales kiszonych pomidorow lub kalarepy, teraz masz ku temu swietna okazje. Z Sandorem Katzem kiszenie staje sie dziecinnie proste, a inspirujace przepisy i metody fermentacji rozbudzaja apetyt na wiecej. Z tej opaslej ksiegi dowiesz sie takze, jakie korzysci zdrowotne plyna z jedzenia fermentowanej zywnosci, a takze, jak wykorzystac proces fermentacji i plesn do uzyskania energii i tym samym, wspomagac srodowisko naturalne. Dodatkowo, autor przystepnie wyjasnia, jakich bledow podczas kiszenia unikac i przygotowuje adeptow sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudnosci, ktore moga napotkac, oraz radzi, jak mozna je naprawic w trakcie przygotowywania zywnosci. Zacznij siac ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji!

Szczegóły książki

Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: