Kod: 13587830
A comprehensive cookbook with 200 recipes for the way people want to eat and bake at home today, with gluten-free options, from James Beard Award-winning and best-selling author Elisabeth Prueitt, cofounder of San Francisco's accl ... więcej
120.63 zł
Zwykle: 157.12 zł
Oszczędzasz 36.50 zł
Za ten zakup dostaniesz 71 punkty
A comprehensive cookbook with 200 recipes for the way people want to eat and bake at home today, with gluten-free options, from James Beard Award-winning and best-selling author Elisabeth Prueitt, cofounder of San Francisco's acclaimed Tartine Bakery
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
120.63 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )