Taste Signature Revealed / Libristo.pl
Taste Signature Revealed

Kod: 05028105

Taste Signature Revealed

Autor Derek E. Roberts, Thornton David Mustard

The Power of Emotions behind Taste of Food & Drink Brands. A must read for anybody involved in food and beverage brands. Discover the power of emotions to understand why and how individual consumers make taste choices through em ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Taste Signature Revealed

Opis

The Power of Emotions behind Taste of Food & Drink Brands. A must read for anybody involved in food and beverage brands. Discover the power of emotions to understand why and how individual consumers make taste choices through emotional preference. It will fundamentally change your understanding of food and drink brands by demonstrating: how consumers' tastes evolve and vary in different cultures and age groups, how to map and understand taste and its associated emotions, how to measure these emotions of taste, how to apply this knowledge to existing and new brands. In short, how understanding emotional taste preference can gain competitive advantage.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: