Thwarting Consumer Choice / Libristo.pl
Thwarting Consumer Choice

Kod: 04942638

Thwarting Consumer Choice

Autor Guy A. Cardineau, Thomas P. Redick

Are consumers entitled to full disclosure about what is in their food? Many countries, including key U.S. trading partners in Europe and Asia, have adopted mandatory labeling laws for genetically modified crops such as corn and so ... więcej

204.98

Zwykle: 205.01 zł

Oszczędzasz 0.03 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Thwarting Consumer Choice

Za ten zakup dostaniesz 120 punkty

Opis

Are consumers entitled to full disclosure about what is in their food? Many countries, including key U.S. trading partners in Europe and Asia, have adopted mandatory labeling laws for genetically modified crops such as corn and soybeans. Policymakers in the United States are under pressure from activist groups to adopt similar laws, and some public opinion polls suggest that 90 percent of Americans support mandatory GM labeling. But does GM labeling really protect consumers? In Thwarting Consumer Choice, Gary E. Marchant, Guy A. Cardineau, and Thomas P. Redick contend that mandatory GM labeling laws actually harm consumers by pushing genetically modified foods off the market. Although proponents of mandatory labeling often question the safety of genetically modified foods, the National Academy of Sciences and other leading research institutions agree that "GM foods present no unique risks, or greater risks than non-GM foods." Genetically modified foods are not only safe, but abundant and inexpensive. Because they require less use of pesticides and fewer acres of land than conventional crops, they do not overtax the environment. Future innovations could produce GM foods with increased vitamin levels and reduced fat content. Despite these vast benefits, the GM food industry is threatened by labeling requirements that are burdensome, expensive, and stigmatizing. Mandatory labeling would deter investment in this burgeoning biotechnology and deprive the public of important innovations. Ultimately, the authors conclude, GM labeling laws are antithetical to the notion of consumer choice.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Health & personal development Family & health Fitness & diet

204.98

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: