Tourism / Libristo.pl
Tourism

Kod: 01325851

Tourism

Autor John Fletcher

In a changing and turbulent environment for tourism, the fifth edition of Tourism: Principles and Practice offers the fundamental and underlying principles with which to approach the study of tourism, contributing a complete frame ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Tourism

Opis

In a changing and turbulent environment for tourism, the fifth edition of Tourism: Principles and Practice offers the fundamental and underlying principles with which to approach the study of tourism, contributing a complete framework that effectively integrates theory and practice. The text has been updated to take into account developments such as business tourism, sports and events management and mobile technology and social tourism.   Thanks to its engaging writing style and accessible structure, this has become the ultimate one-stop text for any student studying Tourism. Its broad appeal and popularity increases with each new edition, making it excellent value for any student who wants to understand and explore the principles of the subject.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Service industries


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: