Kod: 12898885
Podrecznik podzielony jest na trzy czesci. W czesci pierwszej OGOLNA CHARAKTERYSTYKA TOWAROW opisano: asortyment towarowy, jakosc, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwacje towarow. W czesci drugiej CHARAKTE ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Podrecznik podzielony jest na trzy czesci. W czesci pierwszej OGOLNA CHARAKTERYSTYKA TOWAROW opisano: asortyment towarowy, jakosc, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwacje towarow. W czesci drugiej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ZYWNOSCI przedstawiono: mleko i przetwory mleczne, mieso i przetwory miesne, drob i przetwory drobiowe, jaja, ryby i przetwory rybne, tluszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, ziemniaki i przetwory ziemniaczane, zboza i przetwory zbozowe, cukier, miod i wyroby cukiernicze, koncentraty spozywcze, uzywki i przyprawy roslinne oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe. W czesci trzeciej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ARTYKULOW NIEZYWNOSCIOWYCH opisano: szklo i wyroby ze szkla, wyroby ceramiczne, surowce i wyroby wlokiennicze, skore i wyroby skorzane, papier i wyroby papiernicze, artykuly chemii gospodarczej, wyroby kosmetyczne i perfumeryjne oraz tworzywa sztuczne. Na koncu kazdego rozdzialu zamieszczono pytania testowe i zadania.
Kategoria Książki po polsku Nauki społeczne, humanistyczne, ekonomiczne Ekonomia Gospodarka
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )