Kod: 15734083
W ksiazce zawarty jest zarys dziejow chinskiej sztuki kulinarnej, cieszacej sie zasluzona renoma wsrod znawcow i smakoszy. Autor przytacza w niej rowniez 140 przepisow, stanowiacych bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
W ksiazce zawarty jest zarys dziejow chinskiej sztuki kulinarnej, cieszacej sie zasluzona renoma wsrod znawcow i smakoszy. Autor przytacza w niej rowniez 140 przepisow, stanowiacych bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysiecy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Kuchnia regionalna
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )