Kod: 16251508
Zapomniane smaki Niezapomniane wrazenia Slodkawy pasternak, korzenny topinambur, szparagowa skorzonera, lekko gorzki jarmuz, wyrazista brukiew, soczyste kolorowe marchewki... Sa warzywa, ktore choc dawniej czesto goscily na pols ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Zapomniane smaki Niezapomniane wrazenia Slodkawy pasternak, korzenny topinambur, szparagowa skorzonera, lekko gorzki jarmuz, wyrazista brukiew, soczyste kolorowe marchewki... Sa warzywa, ktore choc dawniej czesto goscily na polskich stolach, dzis zostaly niemal calkiem zapomniane. Nieslusznie! Smaczne, pelne wartosci odzywczych, sa zaproszeniem do kuchni pelnej fantazji. Przygotuj krem z brukwi z wedzonym twarogiem, risotto z topinamburem, grillowana skorzonere z konfitura z bialej cebuli i smazonym pstragiem, a na deser ciasto z pasternakiem i limonkowym mascarpone. Tomasz Purol odkrywa na nowo zapomniane warzywa ze staropolskiej kuchni, pokazujac je w eleganckiej, nowoczesnej i przede wszystkim przepysznej odslonie!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Surówki. Sałatki. Warzywa. Owoce
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )