Wild Fermentation / Libristo.pl
Wild Fermentation

Kod: 12364998

Wild Fermentation

Autor Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions. ... więcej

104.22

Zwykle: 135.78 zł

Oszczędzasz 31.56 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Wild Fermentation

Za ten zakup dostaniesz 61 punkty

Opis

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

104.22

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: