Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
DPD 25.99 Poczta Polska 18.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 InPost 13.99

Phytochemistry Of Fruits And Vegetables

Język AngielskiAngielski
E-book Adobe ePub
Wydawnictwo Brillion Publishing, czerwiec 2018
Phytochemistry of Fruits and Vegetables assembles 15 chapters authored by 38 eminent scientists work... Cały opis
? points 1903 b
3 284.04
Dostępna Produkt cyfrowy - wysyłamy od razu

Phytochemistry of Fruits and Vegetables assembles 15 chapters authored by 38 eminent scientists working in the top research Institutes of the country. Phytochemistry of lipids and pigments in fruits and vegetables; Chemistry of antioxidants which desalinize soils; Fermentation chemistry of palm neera; Chemistry of macronutrients in acidic soils; Physiology and biochemistry of fruit ripening; Biochemical and molecular aspects of latex production in natural rubber; Strategies for mitigation of climate change on sub-tropical fruits; Micro-irrigation for higher productivity in horticultural crops; Nutritive values of vegetables; G.M. vegetables for higher productivity and resistance to biotic stresses; Scientific cultivation of onion; Yams for nutritional security; Improvement of seed spices; Floral crops of family Proteaceae and Food quality and Food safety are discussed in the book.

Informacje o książce

Pełna nazwa Phytochemistry Of Fruits And Vegetables
Autor K. V. Peter
Język Angielski
Oprawa E-book - Adobe ePub
Data wydania 2018
Liczba stron 340
EAN 9789387445017
Kod Libristo 44662090
Wydawnictwo Brillion Publishing
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo