Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Art of Making Fermented Sausages

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski
Kod Libristo: 04183610
Wydawnictwo Bookmagic, sierpień 2009
The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainab... Cały opis
? points 48 b
83.51
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


The art and secrets of making fermented sausages is finally revealed. With more information obtainable every day, and commercial starter cultures available to the public, there is little reason to abstain from making quality salamis at home, regardless of the climate and outside conditions.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Intelligent Investor Benjamin Graham / Miękka
common.buy 89.96
TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne K. Rowling / Twarda
common.buy 160.48
TOP
Five Nights at Freddy's: The Silver Eyes Scott Cawthon / Miękka
common.buy 42.37
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Charcuterie Michael Ruhlman / Twarda
common.buy 152.60
Homemade Vegan Pantry Miyoko Schinner / Twarda
common.buy 97.02
Curing & Smoking Steven Lamb / Twarda
common.buy 90.16
Zapowiedź
Last Hours Cassandra Clare / Miękka
common.buy 74.61
Viking Myths & Sagas Rosalind Kerven / Miękka
common.buy 62.22
Brewery Operations Manual Tom Hennessy / Miękka
common.buy 103.98

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo