Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Diabetes and Protein Glycosylation

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Diabetes and Protein Glycosylation Margo Panush Cohen
Kod Libristo: 01384656
Wydawnictwo Springer, Berlin
In the years since the initial discovery that blood from diabetic patients contains increased amount... Cały opis
? points 237 b
409.32
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Many Lives, Many Masters Brian L. Weiss / Miękka
common.buy 87.21
Oxford Phonics World: Level 1: Workbook Kaj Schwermer / Miękka
common.buy 105.13
Zapowiedź
Německá opozita a jejich synonyma collegium / binding.
common.buy 9.61
More Scenes from Rural Life Verlyn Klinkenborg / Twarda
common.buy 121.85
PIG and the Talking Poo Barbara Catchpole / Miękka
common.buy 29.36
Canals and Waterways Michael E. Ware / Miękka
common.buy 47.60
Dictionnaire Libertin Wald Lasowski Patrick / Twarda
common.buy 145.85
Health and Risk Communication Rodney Jones / Miękka
common.buy 303.98
Ten Journeys Various / Miękka
common.buy 83.36
Buddhist Theory of Semiotics Fabio Rambelli / Miękka
common.buy 340.04

In the years since the initial discovery that blood from diabetic patients contains increased amounts of a posttranslationally gluco sylated form of hemoglobin (hemoglobin Ale)' an impressive number of studies have clarified and expanded the use of glycohemoglobin levels to assess disease status. Many other structural proteins have been shown to undergo similar changes, including proteins from tissues most commonly affected in diabetes (e.g., lens, aorta, peripheral nerve, basement membrane). Thus, the nonenzymatic glycosylation of hemoglobin emerges as an invaluable model for the pathogenesis of certain chronic diabetes complications. In addition to reviewing a wealth of investigative possibilities in the area of these chronic complications-including eye, kidney, nerve, and vascular disease-Dr. Cohen indicates how enhanced nonenzymatic glycosylation in uncontrolled diabetes underscores the pressing need for maintenance of long-term euglycemia. Dr. Cohen is an endocrinologist and diabetes specialist whose research activities have largely focused on the chemistry and metabo lism of the basement membrane in diabetes. This superb monograph on nonenzymatic glycosylation clearly shows the major trends of her past and present research and clinical activities. This book is beautifully written and a pleasure to read. It provides great insight into the mechanisms of the pathogenesis of the oom- vii viii Foreword cations of diabetes and should be of immense value not only to basic and clinical investigators, but also to internists, diabetologists, and endocrinologists in clinical practice.

Informacje o książce

Pełna nazwa Diabetes and Protein Glycosylation
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Liczba stron 140
EAN 9780387962979
Kod Libristo 01384656
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 390
Wymiary 164 x 243 x 13
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo