Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products Tuyen Truong
Kod Libristo: 09493702
Wydawnictwo Springer International Publishing AG, grudzień 2015
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehen... Cały opis
? points 168 b
290.20
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-17 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


New York Quarterly, Number 42 William Packard / Miękka
common.buy 78.49
Audio CD Part B T/A DOS Mundos Terrell Tracy / CD Audio
common.buy 562.78
Dimensions of Peace and Security Gustaaf Geeraerts / Miękka
common.buy 210.28

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products. The text aims to highlight the importance of both native and emulsified milk fat globule size in the processing and functionality of these products. Both herd managements strategies and fractionation techniques utilized to vary milk fat globule size are covered thoroughly, as are the effects of mechanical sheer processing. The influence of different size fat globules on aspects such as TAG composition, physical stability, viscosity, crystallization properties and electric conductivity are studied, as are the influences on processability and function.§§This Brief aims to highlight the importance of milk fat as a determinant of the microstructural, rheological and sensorial properties of fat-containing dairy products such as milk, cream, yogurt, ice cream, cheese, butter and milk chocolate. Since milk fat globules have a widely varied size distribution, controlling their size is of major importance in processing. In comprehensively covering the various methods used to vary milk fat globule size, this text serves as an important resource for those involved in dairy product processing.§

Informacje o książce

Pełna nazwa Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2015
Liczba stron 72
EAN 9783319238760
ISBN 3319238760
Kod Libristo 09493702
Waga 1358
Wymiary 155 x 235 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo