Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

EU Food Law

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka EU Food Law Caoimhin MacMaolain
Kod Libristo: 04251798
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, marzec 2007
This is the first comprehensive analysis of the European Union law of food regulation. It details th... Cały opis
? points 364 b
627.51
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Blue Period 3 Tsubasa Yamaguchi / Miękka
common.buy 53.88
TOP
Heart Principle / Miękka
common.buy 42.94
Essential Techniques of Landscape Drawing SUZANNE BROOKER / Twarda
common.buy 116.48
Hogs in the Sand Wyndham Buck Wyndham / Twarda
common.buy 137.45
Collected Toppi vol.6 / Twarda
common.buy 101.99
The Sky Blues / Twarda
common.buy 81.63
NUDE Magazine 008 Raylene Pereyra / Twarda
common.buy 217.37
Food Law and Regulation for Non-Lawyers Marc C. Sanchez / Twarda
common.buy 520.75
Empathipedia DAVE MARKOWITZ / Miękka
common.buy 55.90
What Is Veiling? Sahar Amer / Miękka
common.buy 163.48
Not Meant To Be Broken Cora Reilly / Miękka
common.buy 70.39
Prebiotics, Probiotics and Nutraceuticals Kambaska Kumar Behera / Twarda
common.buy 879.33

This is the first comprehensive analysis of the European Union law of food regulation. It details the way in which EU law impacts upon the production and sale of food throughout the Union. It examines the legal protection accorded to the free movement of food within the EU, discussing those circumstances in which Member States may derogate from this principle, in particular where this is done to protect human health or safeguard consumer interests. Chapter four discusses and places in context the international trade law influences on EU food law. Chapter five describes EU responses to recent food safety crises - avian influenza and BSE. The book also deals with issues such as nutrition law and policy, obesity, GMOs, organic food, animal welfare and food naming and labelling. This book offers an account of the historical, political, sociological and jurisprudential context of European Union food law. The author, who is an academic and consultant in this area, translates the legal and scientific complexities of food law into a lucid and compelling narrative. The resulting work will also prove an indispensable guide to the practitioner.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo