Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Feeding and the Texture of Food

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Feeding and the Texture of Food J. F. V. VincentP. J. Lillford
Kod Libristo: 02020020
Wydawnictwo Cambridge University Press, luty 2008
A large part of the effort of the food industry is spent in attempting to understand the limitations... Cały opis
? points 137 b
239.30
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


How to Do Everything Adobe Acrobat X Doug Sahlin / Miękka
common.buy 118.62
Inferno August Strindberg / Miękka
common.buy 138.99
Economics in Commercial Fisheries K. P. Biswas / Twarda
common.buy 468.67
Early Algebraization Jinfa Cai / Miękka
common.buy 553.93
Eye For An Eye D B Riley / Twarda
common.buy 148.40
Elementary Excitations in Solids A. A. Maradudin / Miękka
common.buy 280.95
Doktor Pascal Emile Zola / Miękka
common.buy 173.38
Mexico: A Country Profile Federal Research Division / Miękka
common.buy 84.23
Imagine Love Katherine Stone / Miękka
common.buy 101.32
Deutsch an Stationen, Klasse 5 Verena Euler / Karta
common.buy 132.95
Pediatric ENT John M. Graham / Miękka
common.buy 865.50
Molecularly Imprinted Sensors Songjun Li / Twarda
common.buy 731.93

A large part of the effort of the food industry is spent in attempting to understand the limitations of the type of food that animals can eat. An understanding of the factors that influence feeding behaviour can then be used to produce foodstuffs that are more attractive to the animal in question, whether it be man, cattle, dogs or cats. This book examines both the texture of food and the adaptations of various animals (including fish, mammals, primates and man) to the type of food they commonly eat. Zoologists, material scientists and food scientists have got together to present an integrated overview of feeding by vertebrates. The mechanical properties of various foods are considered in conjunction with the mechanics of eating them and more subjective behavioural parameters such as acceptability and palatability. The book consequently will be of interest to food scientists, zoologists and animal behaviouralists.

Informacje o książce

Pełna nazwa Feeding and the Texture of Food
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2008
Liczba stron 264
EAN 9780521050333
ISBN 0521050332
Kod Libristo 02020020
Waga 406
Wymiary 153 x 228 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo