Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods Servet Gulum Sumnu
Kod Libristo: 06689421
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc, marzec 2008
Explaining baking from an engineering perspective, this volume covers the rheology of cake batter an...
? points 767 b
1 337.36
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Cleaning Validation Manual Erfan Syed Asif / Twarda
common.buy 1 003.68
Pastoral Care for Post-Traumatic Stress Disorder Harold G. Koenig / Twarda
common.buy 815.14
Shakespeare Inset Francis Berry / Twarda
common.buy 1 671.34
Letter to My Mother Edith Bruck / Miękka
common.buy 168.67

Explaining baking from an engineering perspective, this volume covers the rheology of cake batter and cookie dough, cake emulsions, the physical and thermal properties of sweet goods, and heat and mass transfer during baking.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 304
EAN 9781420052749
ISBN 9781420052749
Kod Libristo 06689421
Wydawnictwo Taylor & Francis Inc
Waga 570
Wymiary 164 x 235 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo