Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Food Jean Luis Flandrin
Kod Libristo: 01288703
Wydawnictwo Columbia University Press, maj 2013
When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensil... Cały opis
? points 59 b
101.99
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Femina / Miękka
common.buy 43.45
Medieval Tastes Massimo Montanari / Miękka
common.buy 163.07
Oxford Companion to Beer Garrett Oliver / Twarda
common.buy 215.95
Oxford Companion to Food Alan Davidson / Twarda
common.buy 281.39
How Food Made History B W Higman / Miękka
common.buy 198.33
Food and Feast in Tudor England Alison Sim / Miękka
common.buy 52.76

When did we first serve meals at regular hours? Why did we begin using individual plates and utensils to eat? When did "cuisine" become a concept and how did we come to judge food by its method of preparation, manner of consumption, and gastronomic merit? Food: A Culinary History explores culinary evolution and eating habits from prehistoric times to the present, offering surprising insights into our social and agricultural practices, religious beliefs, and most unreflected habits. The volume dispels myths such as the tale that Marco Polo brought pasta to Europe from China, that the original recipe for chocolate contained chili instead of sugar, and more. As it builds its history, the text also reveals the dietary rules of the ancient Hebrews, the contributions of Arabic cookery to European cuisine, the table etiquette of the Middle Ages, and the evolution of beverage styles in early America. It concludes with a discussion on the McDonaldization of food and growing popularity of foreign foods today.

Informacje o książce

Pełna nazwa Food
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 624
EAN 9780231111553
ISBN 023111155X
Kod Libristo 01288703
Waga 1100
Wymiary 172 x 248 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Japanese Empire S. C. M. Paine / Miękka
common.buy 121.34
Budapest Victor Sebestyen / Miękka
common.buy 61.58
Milk and Vine II Emily Beck / Miękka
common.buy 42.94
Unforgettable Journeys / Twarda
common.buy 108.78
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Twarda
common.buy 223.55
Martha Stewart's Fruit Desserts Martha Stewart / Twarda
common.buy 115.26
Making Samba Marc A Hertzman / Miękka
common.buy 151.93
Jewish Flavours of Italy Silvia / Twarda
common.buy 159.63
How Food Made History B. W. Higman / Twarda
common.buy 404.05

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo