Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Kimchi

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Kimchi Byung Hi Lim
Kod Libristo: 05135512
Wydawnictwo HarperCollins Publishers, listopad 2014
You can't really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables ha... Cały opis
? points 54 b
94.67
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Made in India Meera Sodha / Twarda
common.buy 118.11
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 119.95
Kimchi Cookbook Lauryn Chun / Twarda
common.buy 84.95
Simply Ramen Amy Kimoto-Kahn / Twarda
common.buy 95.79
Zapowiedź
New Nordic Simon Bajada / Twarda
common.buy 111.66
My Calabria Rosetta Costantino / Twarda
common.buy 170.92
Falafel For Breakfast Michael Rantissi / Twarda
common.buy 94.67
Lets Go Outside Katja Spitzer / Twarda
common.buy 35.61

You can't really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables have been absolutely essential at meals. In Korea, kimchi is so much more than food - it is a national cultural treasure, a universal health food and a part of the Korean identity. Koreans are obsessed with good food, and the Lim family is no exception. For two generations, they have retained the proud tradition of kimchi at the Arirang Resturant in Stockholm. This book contains the family's most popular recipes - common, as well as rarer, kimchi recipes, Korean everyday food and the ever recurring bi-bim-bap (which literally means 'mixed rice'). The Lim family present their version of a classic with lettuce, cabbage, chilli and ginger, but also the popular radish kimchi, kattugi, as well as the more unusual varieties with pumpkin, oysters, mushrooms, roots and other vegetables. Sourish, hot and tasty, kimchi is a wonderful accessory for most meals, not only Asian-style dishes but every imaginable Western dish. Here are 'insider' tips on how to go about fermenting vegetables at home. Considering it is so incredibly simple, the result is amazing, beautiful, tasty and healthy, thanks to the built-in riches of good bacteria cultures found in vegetables.

Informacje o książce

Pełna nazwa Kimchi
Autor Byung Hi Lim
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 144
EAN 9781909815858
ISBN 1909815853
Kod Libristo 05135512
Waga 606
Wymiary 187 x 229 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Shatter Me Series 6-Book Box Set Tahereh Mafi / Miękka
common.buy 232.34
TOP
Big Book of English Words Mairi Mackinnon / Leporelo
common.buy 48.10
TOP
Historic Costumes and How to Make Them Mary Fernald / Miękka
common.buy 53.21
TOP
Peru, The Cookbook Gaston Acurio / Twarda
common.buy 195.69
TOP
Big Mamma Cucina Popolare BIG MAMMA / Twarda
common.buy 188.32
TOP
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Miękka
common.buy 102.75
TOP
Cook Korean! Robin Ha / Miękka
common.buy 83.00
TOP
Of Cabbages and Kimchi James Read / Twarda
common.buy 91.70
Istria / Twarda
common.buy 114.93
Kombucha Louise Avery / Twarda
common.buy 48.10
Korean Kimchi Cookbook Lee O-Young / Miękka
common.buy 71.64
Seoul Food Korean Cookbook Naomi Imatome Yun / Miękka
common.buy 75.53
KOREAN COOKING SOON YOUNG CHUNG / Miękka
common.buy 38.37

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo