Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka New Native American Cuisine Marian Betancourt
Kod Libristo: 01024536
Wydawnictwo Globe Pequot Press, sierpień 2009
Bringing ancient cuisine into the modern spotlight with classical culinary techniques. One of only s... Cały opis
? points 59 b
102.75
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Complete Works of William Shakespeare William Shakespeare / Twarda
common.buy 163.76
Advancing in Tae Kwon Do Richard Chun / Miękka
common.buy 148.61
Kitchen Confidant Chronicle Books / Miękka
common.buy 54.95
Zapowiedź
Interpretation of the Logic of Hegel Errol E. Harris / Twarda
common.buy 359.67
International Security - The Contemporary Agenda 2e Roland Dannreuther / Twarda
common.buy 452.81
Miracle in Music City Natalie Grant / Miękka
common.buy 29.67
Land Bridges Alan Graham / Miękka
common.buy 280.65
Idea of Communism Ali Tariq / Twarda
common.buy 86.89
Diálogos con mi ser interno: Volumen I Hector Sampson / Miękka
common.buy 48.10
Brothers of Pity and Other Tales of Beasts and Men Juliana Horatia Gatty Ewing / Miękka
common.buy 39.09
NICE WORDS MATTER Diane Stinson / Miękka
common.buy 57.21
Apocalypse Pretty Soon Alex Heard / Miękka
common.buy 84.74
Moral Rightness D.W. Haslett / Miękka
common.buy 280.95
New York Raymond Furse / Miękka
common.buy 34.48

Bringing ancient cuisine into the modern spotlight with classical culinary techniques. One of only six U.S. restaurants to have achieved the AAA's Five Diamond status--and the only Native American restaurant to have likewise earned a Mobil Five Star rating--Kai Restaurant at the Sheraton Wild Horse Pass Resort, near Phoenix, is redefining Native American cuisine. With classical European culinary techniques and pairing with the finest wines, the Kai chefs bring an ancient cuisine into the modern spotlight. "The New Native American Cuisine" is the first book to make this cuisine available to home cooks everywhere. Beautifully illustrated with rich full-color photographs of the resort and its restaurant and dishes, it presents more than fifty recipes for cocktails; small plates and main courses; soups and salads, fish, meat, game, vegetables, and desserts--from grilled elk chop with truffles and sweet corn panacotta with venison carpaccio, to buffalo tartare with prairie quail egg.

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo