Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Nutrition and Arthritis

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Nutrition and Arthritis Margaret Rayman
Kod Libristo: 04954686
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, sierpień 2006
Arthritis affects millions of people throughout the world and while its treatment is usually medical... Cały opis
? points 306 b
533.57
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Frankenstein Mary Shelley / Miękka
common.buy 59.87
Into a Dark Realm Raymond E. Feist / Miękka
common.buy 48.10
Estonia Rein Taagepera / Miękka
common.buy 294.77
Thermoforming Geza Gruenwald / Twarda
common.buy 1 246.26
Concilium 2012/2 Theology and Magisterium Felix Wilfred / Miękka
common.buy 110.53
Gelecegi Resmetmek Lynn Lauber / Miękka
common.buy 48.81
Global Politics of Defense Reform Thomas C Bruneau / Twarda
common.buy 280.95
Payback David P. Barash / Twarda
common.buy 130.29
Global Community Giuliana Ziccardi Capaldo / Twarda
common.buy 6 425.93
Dr. Dumany's Wife Mór Jókai / Miękka
common.buy 112.89
Producing the Sacred Robert Wuthnow / Miękka
common.buy 138.17
Summer & Fall Wildflowers of New England Marilyn Dwelley / Miękka
common.buy 152.40
Arab Public Sphere in Israel Amal Jamal / Miękka
common.buy 121.89

Arthritis affects millions of people throughout the world and while its treatment is usually medical or surgical, there exists an increasingly large body of evidence concerning the positive effects of nutrition on the condition. There are over two hundred forms of rheumatoid disease, with conditions varying in prevalence. In this important title the authors have focussed on osteoarthritis (OA) and rheumatoid arthritis (RA), the most common arthritic diseases with the largest body of dietary data. Including coverage of disease incidence and prevalence, pathology, aetiology and measures of disease assessment and dietary risk factors, Nutrition and Arthritis is a clear, concise and user-friendly book gathering the latest research to bring the reader state-of-the-art information on: * Micronutrients (e.g. vitamins C, D and selenium), food supplements and their potential to ameliorate arthritis * Polyunsaturated fatty acids, with particular attention paid to n-3 fatty acids * Glucosamine and chondroitin * The value of exclusion, vegetarian, vegan and other dietary approaches Nutritionists and dietitians, including those working in the health services, rheumatologists, orthopaedic surgeons, general practitioners, osteopaths and commercial organisations involved in the formulation of dietary supplements will find this book an important and practical reference source. Libraries in medical schools and universities and research establishments where nutrition, dietetics and food science are studied and taught will find it a valuable addition to their shelves.

Informacje o książce

Pełna nazwa Nutrition and Arthritis
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2006
Liczba stron 282
EAN 9781405124188
ISBN 1405124180
Kod Libristo 04954686
Waga 616
Wymiary 172 x 242 x 17
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo