Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Payard Desserts

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Payard Desserts Francois Payard
Kod Libristo: 02088717
Wydawnictwo Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company, październik 2013
A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Paya... Cały opis
? points 91 b
156.56
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-17 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 194.01
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 138.29
TOP
Macarons Pierre Herme / Twarda
common.buy 116.48
TOP Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 185.43
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 256.09
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 325.34
Because You Died Vera Brittain / Miękka
common.buy 52.08
Isaac Newton James Gleick / Miękka
common.buy 52.08
Laduree Michelle Lerouet / Twarda
common.buy 263.86
Geology for Civil Engineers A. C. Mclean / Miękka
common.buy 604.35
Zapowiedź
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 121.13
How to Cook Norma Macmillan / Miękka
common.buy 24.62
Zapowiedź
Ral Grad, Vol. 2 Tsuneo Takano / Miękka
common.buy 32.70
Good Housekeeping Easy to Make! Pies, Pies, Pies Good Housekeeping Institute / Miękka
common.buy 39.36

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Informacje o książce

Pełna nazwa Payard Desserts
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 368
EAN 9781118435892
ISBN 1118435893
Kod Libristo 02088717
Waga 1518
Wymiary 210 x 257 x 32
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo