Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Producing Safe Eggs

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Producing Safe Eggs Steven C. Ricke
Kod Libristo: 10000250
Wydawnictwo Elsevier Science Publishing Co Inc, październik 2016
Producing Safe Eggs: Microbial Ecology of Salmonella takes the unique approach of interfacing proble... Cały opis
? points 374 b
652.91
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Pokemon Adventures: Black 2 & White 2, Vol. 2 Hidenori Kusaka / Miękka
common.buy 34.18
Chaos James Gleick / Miękka
common.buy 62.22
The Battles of Tolkien David Day / Miękka
common.buy 66.83
Egg Rene Mettler / Twarda
common.buy 62.22
The Egg and I Betty MacDonald / Miękka
common.buy 70.61
Playway to English Level 1 Class Audio CDs (3) Gunter Gerngross / CD Audio
common.buy 159.97
Producing Music with Ableton Live 9 Jake Perrine / Miękka
common.buy 147.18
Zen and the Art of Producing Mixerman / Miękka
common.buy 200.71
Grammar Big Book 2 Sue Lloyd / Miękka
common.buy 134.48
Energy Security Roland Dannreuther / Miękka
common.buy 96.31
My Life Bill Clinton / Twarda
common.buy 178.29
Apparel Quality Lab Manual Janace E. Bubonia / Miękka
common.buy 319.23
Midsummer Night's Dream: Arden Performance Editions William Shakespeare / Miękka
common.buy 37.14

Producing Safe Eggs: Microbial Ecology of Salmonella takes the unique approach of interfacing problems of Salmonella and microbial contamination with commercial egg production. It presents in-depth information on microbial contamination, safety and control, physiology, immunology, neurophysiology, and animal welfare, which makes this book a complete reference for anyone involved in the safe production of eggs and egg products in the food industry. This book discusses management and risk factors across the entire egg production process, including practical applications to decrease disease and contaminated food products in poultry houses, processing plants and retail businesses. It is an integral reference for food scientists, food safety and quality professionals, food processors, food production managers, and food business owners, as well as students in food science, safety, microbiology, and animal science. Includes pre- and post-harvest control measures to reduce microbial contamination and salmonella risksPresents hot topics regarding vaccination, egg-in-shell pasteurization, and other new technologies currently under developmentProvides risk assessment strategies for implementation in business operationsDiscusses management and risk factors across the entire egg production process, including practical applications to decrease disease and contaminated food products in poultry houses, processing plants, and retail businessesOffers a complete reference for anyone involved in the safe production of eggs and egg products in the food industry

Informacje o książce

Pełna nazwa Producing Safe Eggs
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 460
EAN 9780128025826
ISBN 0128025824
Kod Libristo 10000250
Waga 1096
Wymiary 198 x 245 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo