Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

SOUS-VIDE BASICS

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Twarda
Książka SOUS-VIDE BASICS Evert Kornmayer
Kod Libristo: 05318411
Wydawnictwo Kornmayer, grudzień 2012
Inhalt in 6 Sprachen: Deutsch, Englisch, Französisch, Holländisch, Dänisch, Schwedisch:§Sous-Vide Ei... Cały opis
? points 35 b Zapowiedź Zapowiedź
60.36
Dodruk Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
In Search of Perfection Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 185.43
Sous-vide Dominik Rossbach / Twarda
common.buy 38.35
Sous-Vide Nico Stanitzok / Miękka
common.buy 48.14
Sous Vide Recipe Book Norma Miller / Miękka
common.buy 52.08
Sous-Vide & Dampfgaren Götz Beller / Miękka
common.buy 39.36
Everything Guide To Cooking Sous Vide Steve Cylka / Miękka
common.buy 77.42
Sous-vide Daniel Wiechmann / Miękka
common.buy 38.35
World of Warcraft: Illidan William King / Miękka
common.buy 57.43
Sous-vide goes BBQ Giuseppe Messina / Twarda
common.buy 145.15
SOUS-VIDE GRUNDKOCHBUCH Evert Kornmayer / Twarda
common.buy 74.79
Sous-Vide Kokebok 2023 / Miękka
common.buy 137.98
Zapowiedź
Foodpairing Rolf Caviezel / Twarda
common.buy 209.35

Inhalt in 6 Sprachen: Deutsch, Englisch, Französisch, Holländisch, Dänisch, Schwedisch:§Sous-Vide Einführung§Was passiert bei welcher Temperatur?§Grundsätzliche Vorgehensweise§32 Rezepte§Mitwirkende Köche & Experten: Bernd Ackermann, Suvretta House, St. Moritz / Clemens Faber, Kleines Gesellschaftshaus, Rellingen / Markus Haxter, Cuisine Concept, Bergisch Gladbach / Nils Henkel, Gourmetrestaurant Lerbach, Bergisch Gladbach / Dieter Jansen, Alte Rentei, Schleiden / Michael Kammermeier, Restaurant Ente Nassauer Hof, Wiesbaden / Michael Kempf, Facil The Mandala Hotel, Berlin / Evert Kornmayer, Kochbuchautor, Dreieich / Danijel Kresovic, Restaurant 44, Berlin / Alexander Kroll, Widder Hotel, Zu rich / Andreas Krolik, Brenner`s Park Restaurant, Baden-Baden / Andreas Rummel, Grill-Europameister, Neustadt/Su dharz / Peter Scharff, Kulinarische Kompetenz, Wartenberg/Rohrbach / Sascha Stemberg, Restaurant Stemberg Anno 864, Velbert-Neviges / Marco Wenninger, Hotel Hessischer Hof, Frankfurt am Main / Christopher Wilbrand, Hotel-Restaurant zur Post, Odenthal / Bernd Winkler, Dorint Maison Messmer, Baden-Baden / Gerald Zogbaum, Restaurant Ku chenwerkstatt, Hamburg.

Informacje o książce

Pełna nazwa SOUS-VIDE BASICS
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 194
EAN 9783942051453
ISBN 3942051451
Kod Libristo 05318411
Wydawnictwo Kornmayer
Waga 293
Wymiary 148 x 209 x 9
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo