Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

The All New Ball Book of Canning and Preserving

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka The All New Ball Book of Canning and Preserving Ball Home Canning Test Kitchen
Kod Libristo: 11034913
Wydawnictwo Oxmoor House, maj 2016
From the experts at Jarden Home Brands, makers of Ball canning products, comes the first truly compr... Cały opis
? points 59 b TOP TOP
102.34
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
You deserve this Pamela Reif / Twarda
common.buy 75.12
TOP
Encyclopedia of Country Living, Carla Emery / Miękka
common.buy 110.94
TOP
100 Deadly Skills: Survival Edition Clint Emerson / Miękka
common.buy 77.78
TOP
Japanese Style Companion Planting Toshio Kijima / Miękka
common.buy 68.06
Homemade Vegan Pantry Miyoko Schinner / Twarda
common.buy 97.02
Izakaya: The Japanese Pub Cookbook Mark Robinson / Twarda
common.buy 93.44
Prepper's Home Defense Jim Cobb / Miękka
common.buy 64.17
New Plant Parent Darryl Cheng / Miękka
common.buy 104.80
Zapowiedź
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 183.31
Japanese Pickled Vegetables Machiko Tateno / Miękka
common.buy 68.06
98.6 Degrees Cody Lundin / Miękka
common.buy 75.53
Zavařování redakce časopisu Apetit / Twarda
common.buy 57.00

From the experts at Jarden Home Brands, makers of Ball canning products, comes the first truly comprehensive canning guide created for today's home cooks. This modern handbook boasts more than 350 of the best recipes ranging from jams and jellies to jerkies, pickles, salsas, and more-including extender recipes to create brand new dishes using your freshly preserved farmer's market finds or vegetable garden bounty.

Organized by technique, The All New Ball Book of Canning and Preserving covers water bath and pressure canning, pickling, fermenting, freezing, dehydrating, and smoking. Straightforward instructions and step-by-step photos ensure success for beginners, while practiced home canners will find more advanced methods and inspiring ingredient twists.

Thoroughly tested for safety and quality by thermal process engineers at the Fresh Preserving Quality Assurance Lab, recipes range from much-loved classics — Tart Lemon Jelly, Tomato-Herb Jam, Ploughman's Pickles — to fresh flavors such as Asian Pear Kimchi, Smoked Maple-Juniper Bacon, and homemade Kombucha. Make the most of your preserves with delicious dishes including Crab Cakes garnished with Eastern Shore Corn Relish and traditional Strawberry-Rhubarb Hand Pies. Special sidebars highlight seasonal fruits and vegetables, while handy charts cover processing times, temperatures, and recipe formulas for fast preparation.

Lushly illustrated with color photographs, The All New Ball Book of Canning and Preserving is a classic in the making for a new generation of home cooks.

Informacje o książce

Pełna nazwa The All New Ball Book of Canning and Preserving
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 368
EAN 9780848746780
ISBN 0848746783
Kod Libristo 11034913
Wydawnictwo Oxmoor House
Waga 1034
Wymiary 216 x 201 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo