Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka The Wok J. Kenji López-Alt
Kod Libristo: 36183019
Wydawnictwo WW Norton & Co, marzec 2022
#1 New York Times Bestseller • #1 Washington Post Bestseller • One of Time's 10 Most Anticipated Coo... Cały opis
? points 115 b TOP TOP
197.64
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.44
TOP
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Twarda
common.buy 86.50
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Twarda
common.buy 171.19
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 128.49

#1 New York Times Bestseller • #1 Washington Post Bestseller • One of Time's 10 Most Anticipated Cookbooks of 2022

From J. Kenji López-Alt, the author of the best-selling cookbook The Food Lab: the definitive guide to the science and technique of cooking in a wok.

J. Kenji López-Alt’s debut cookbook, The Food Lab, revolutionized home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods. And for fast, fresh cooking for his family, there’s one pan López-Alt reaches for more than any other: the wok.

Whether stir-frying, deep frying, steaming, simmering, or braising, the wok is the most versatile pan in the kitchen. Once you master the basics―the mechanics of a stir-fry, and how to get smoky wok hei at home―you’re ready to cook home-style and restaurant-style dishes from across Asia and the United States, including Kung Pao Chicken, Pad Thai, and San Francisco–Style Garlic Noodles. López-Alt also breaks down the science behind beloved Beef Chow Fun, fried rice, dumplings, tempura vegetables or seafood, and dashi-simmered dishes.

Featuring more than 200 recipes―including simple no-cook sides―explanations of knife skills and how to stock a pantry, and more than 1,000 color photographs, The Wok provides endless ideas for brightening up dinner.

Full color photographs throughout

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Thinking, Fast and Slow Daniel Kahneman / Miękka
common.buy 61.06
TOP
How to Win Friends and Influence People Dale Carnegie / Miękka
common.buy 31.69
TOP
The Subtle Art of Not Giving A F*ck Mark Manson / Miękka
common.buy 57.63
TOP
Vagabond (VIZBIG Edition), Vol. 8 Takehiko Inoue / Miękka
common.buy 97.71
TOP
Things You Can See Only When You Slow Down Haemin Sunim / Miękka
common.buy 49.55
TOP
The Pasta Queen Nadia Caterina Munno / Twarda
common.buy 120.92
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 189.57
TOP
Better Than the Movies Lynn Painter / Miękka
common.buy 53.69
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 130.21
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Twarda
common.buy 91.55
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Twarda
common.buy 130.21
Every Grain of Rice Fuchsia Dunlop / Twarda
common.buy 121.13
Watch Book Rolex Christian Pfeiffer-Belli / Twarda
common.buy 427.80
Boy, the Mole, the Fox and the Horse Charlie Mackesy / Twarda
common.buy 90.34
The Breath of a Wok Grace Young / Twarda
common.buy 150.90
Wok On Ching-He Huang / Twarda
common.buy 102.65

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo