Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging Jasim Ahmed
Kod Libristo: 01398726
Wydawnictwo Iowa State University Press, lipiec 2012
Tropical and sub-tropical fruits have gained significant importance in global commerce. This book ex... Cały opis
? points 738 b
1 286.59
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Handbook of Medicinal Plants Zohara Yaniv / Miękka
common.buy 512.07
Tropical Fruits, Volume 1 Robert E. Paull / Miękka
common.buy 502.04
Review of Maritime Transport United Nations / Miękka
common.buy 545.23
Zapowiedź
Stone's Throw from Ellis Island Thomas J. Espenshade / Twarda
common.buy 405.72
Uncle Trev and the Whistling Bull Jack Lasenby / Miękka
common.buy 34.18
Tropical Fruits and Frugivores J. Lawrence Dew / Miękka
common.buy 851.89

Tropical and sub-tropical fruits have gained significant importance in global commerce. This book examines recent developments in the area of fruit technology including: postharvest physiology and storage; novel processing technologies applied to fruits; and in-depth coverage on processing, packaging, and nutritional quality of tropical and sub-tropical fruits. This contemporary handbook uniquely presents current knowledge and practices in the value chain of tropical and subtropical fruits world-wide, covering production and post-harvest practices, innovative processing technologies, packaging, and quality management.§Chapters are devoted to each major and minor tropical fruit (mango, pineapple, banana, papaya, date, guava, passion fruit, lychee, coconut, logan, carombola) and each citrus and non-citrus sub-tropical fruit (orange, grapefruit, lemon/lime, mandarin/tangerine, melons, avocado, kiwifruit, pomegranate, olive, fig, cherimoya, jackfruit, mangosteen). Topical coverage for each fruit is extensive, including: current storage and shipping practices; shelf life extension and quality; microbial issues and food safety aspects of fresh-cut products; processing operations such as grading, cleaning, size-reduction, blanching, filling, canning, freezing, and drying; and effects of processing on nutrients and bioavailability. With chapters compiled from experts worldwide, this book is an essential reference for all professionals in the fruit industry.

Informacje o książce

Pełna nazwa Tropical and Subtropical Fruits - Postharvest Physiology, Processing and Packaging
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 656
EAN 9780813811420
ISBN 0813811422
Kod Libristo 01398726
Waga 1462
Wymiary 196 x 252 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo