Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Concepts in Wine Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Concepts in Wine Technology Yair Margalit
Kod Libristo: 09038472
Wydawnictwo Wine Appreciation Guild, grudzień 2014
Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, phy... Cały opis
? points 98 b
170.92
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Twarda
common.buy 135.51
TOP
Understanding Wine Technology David Bird / Miękka
common.buy 138.99
Chemistry of Wine David R. Dalton / Twarda
common.buy 318.31

Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, physical chemist and winemaker Yair Margalit comes out with the successive Concepts in Wine Technology, fully updated and revised to meet the advances of modern winemaking. Among the extended topics are fermentation, skin contact, acid balance, phenolics, bottling, the use of oak and quality control. He begins in the vineyard discussing proper maturation, soil and climate, bunch health, vineyard disease states and grape varieties. Next he tackles the pre-harvest with a careful look at vineyard management and preparing the winery for harvest. Dr. Margalit then outlines the entire process of harvesting; from destemming, crushing and skin contact as it applies to both red and white grapes; to pressing, must correction and temperature control. Fermentation is examined fully and includes a lengthy look at the factors affecting malo-lactic fermentation and its pros and cons. There is a huge chapter on cellar operations that deals with racking, stabilization, fining, filtration, blending and maintaining winery hardware, followed by sections on barrelling and bottling. The final chapter pulls together the more general aspects of wine technology, covering sulphur-dioxides, different forms of wine spoilage and ways to ward them off, legal regulations and, one of the most important and enigmatic compounds in wine, phenolics.

Informacje o książce

Pełna nazwa Concepts in Wine Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2014
Liczba stron 304
EAN 9781935879947
ISBN 1935879944
Kod Libristo 09038472
Waga 586
Wymiary 180 x 256 x 15
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Atomic Habits James Clear / Miękka
common.buy 68.87
TOP
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Vol. 7 Rifujin Na Magonote / Miękka
common.buy 55.16
TOP
The phoenix and the albatross Erkencishop En / Miękka
common.buy 90.37
TOP
Sekiro: Shadows Die Twice Official Artworks FromSoftware Inc. / Miękka
common.buy 189.45
TOP
Rider Waite Tarot Deck: Mini Arthur Edward Waite / Karty
common.buy 61.71
TOP
Shrine of Jeffrey Dahmer Brian Masters / Miękka
common.buy 62.22
TOP
Vineyards, Rocks, and Soils Alex Maltman / Twarda
common.buy 232.64
JavaScript - The Definitive Guide David Flanagan / Miękka
common.buy 299.79
Learn German With Stories Andre Klein / Miękka
common.buy 46.25
Wine Science Jamie Goode / Twarda
common.buy 141.24
Mouthfeel Mouritsen / Miękka
common.buy 276.24
Chasing the Flame Samantha Power / Miękka
common.buy 71.53

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo