Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Making Chocolate Todd Masonis
Kod Libristo: 15963398
Wydawnictwo Random House USA Inc, listopad 2017
From nationally-lauded San Francisco chocolate maker, Dandelion Chocolate, comes the first ever comp... Cały opis
? points 91 b
157.10
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 12-17 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The World Atlas of Coffee James Hoffmann / Twarda
common.buy 113.74
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 162.97
TOP
Cukrářská technologie Alena Půlpánová / Twarda
common.buy 52.76
And a Bottle of Rum Wayne Curtis / Miękka
common.buy 77.68
Rum Isabel Boons / Twarda
common.buy 144.13
Plant Tribe Judith de Graaf / Twarda
common.buy 106.45
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 209.57
Bean to Bar Chocolate Megan Giller / Twarda
common.buy 81.43

From nationally-lauded San Francisco chocolate maker, Dandelion Chocolate, comes the first ever complete guide to making chocolate from scratch. From the simplest techniques and technology--like hair dryers to rolling pins--to the science and mechanics of

Informacje o książce

Pełna nazwa Making Chocolate
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 368
EAN 9780451495358
ISBN 0451495357
Kod Libristo 15963398
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1552
Wymiary 261 x 224 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Made for Living Amber Lewis / Twarda
common.buy 153.45
TOP
She Drives Me Crazy Kelly Quindlen / Miękka
common.buy 53.88
TOP
Professional Product Owner, The Don McGreal / Miękka
common.buy 132.58
TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Miękka
common.buy 53.68
TOP
Heartstopper Volume 2 Alice Oseman / Miękka
common.buy 58.13
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 96.83
TOP
Heartstopper Volume 3 Alice Oseman / Miękka
common.buy 58.13
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Wyprzedaż
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 76.16
Heartstopper: Volume 3 A Graphic Novel Alice Oseman / Miękka
common.buy 63.70
How to Bake Paul Hollywood / Twarda
common.buy 108.78
Science of Chocolate Stephen Beckett / Miękka
common.buy 164.29
Dry-Curing Pork Hector Kent / Miękka
common.buy 85.58

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo