Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Encyclopedia of Pasta

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Encyclopedia of Pasta O De Vita
Kod Libristo: 04088853
Wydawnictwo UNIV OF CALIFORNIA PR, wrzesień 2009
Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has... Cały opis
Wyprzedaż Wyprzedaż
137.25
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Pasta Masterclass / Twarda
common.buy 114.93
TOP
You deserve this Pamela Reif / Twarda
common.buy 75.12
TOP
Max's Sandwich Book Max Halley / Twarda
common.buy 90.16
TOP
Oxford Companion to Wine Jancis Robinson / Twarda
common.buy 274.40
Soup Book DK / Twarda
common.buy 94.67
Food52 Vegan Gena Hamshaw / Twarda
common.buy 88.42
Perfect Panini Jodi Liano / Twarda
common.buy 83.41

Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume is the first book to provide a complete history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known. Food scholar Oretta Zanini De Vita traveled to every corner of her native Italy, recording oral histories, delving into long-forgotten family cookbooks, and searching obscure archives to produce this rich and uniquely personal compendium of historical and geographical information. For each entry she includes the primary ingredients, preparation techniques, variant names, and the locality where it is made and eaten. Along the way, Zanini De Vita debunks such culinary myths as Marco Polo's supposed role in pasta's story even as she serves up a feast of new information. "Encyclopedia of Pasta", illustrated throughout with original drawings by Luciana Marini, will be the standard reference on one of the world's favorite foods for many years to come, engaging and delighting both general readers and food professionals.

Informacje o książce

Pełna nazwa Encyclopedia of Pasta
Autor O De Vita
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 400
EAN 9780520255227
ISBN 0520255224
Kod Libristo 04088853
Wydawnictwo UNIV OF CALIFORNIA PR
Waga 728
Wymiary 162 x 235 x 40
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Little Women Louisa May Alcott / Twarda
common.buy 58.23
TOP
Otogizoshi Osamu Dazai / Miękka
common.buy 53.21
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
Harry Potter Colouring Book neuvedený autor / Miękka
common.buy 48.61
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Cucina Povera / Twarda
common.buy 115.86
Gastronomy of Italy Anna Del Conte / Twarda
common.buy 170.92
Pasta Missy Robbins / Twarda
common.buy 122.82
Walking in the Dolomites Gillian Price / Miękka
common.buy 85.25
Encyclopedia of Pasta Oretta Zanini De Vita / Miękka
common.buy 104.49
My Early Life Winston Churchill / Miękka
common.buy 71.53

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo