Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Mastering Pasta

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Mastering Pasta David Joachim
Kod Libristo: 09065067
Wydawnictwo Random House USA Inc, marzec 2015
A detailed primer on artisan pasta-making, for homecooks and professionals, including 100 recipes.
? points 64 b TOP TOP
110.94
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
On the Genealogy of Morals Friedrich Nietzsche / Miękka
common.buy 43.90
TOP
Jamie's Food Tube: The Pasta Book Gennaro Contaldo / Miękka
common.buy 43.90
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 239.50
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 122.10
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Jerusalem Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 128.55
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 131.82
TOP
Pasta Man ZILONKA MATEO / Twarda
common.buy 77.58
TOP
American Sfoglino Evan Funke / Twarda
common.buy 111.66
TOP
The Gay Science (the Joyful Wisdom) Friedrich Wilhelm Nietzsche / Miękka
common.buy 55.67
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Twarda
common.buy 111.66
Pasta Missy Robbins / Twarda
common.buy 122.82
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 122.82
Encyclopedia of Pasta Oretta Zanini De Vita / Miękka
common.buy 104.49
Zapowiedź
Gennaro: Slow Cook Italian Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 94.67

A detailed primer on artisan pasta-making, for homecooks and professionals, including 100 recipes.

Informacje o książce

Pełna nazwa Mastering Pasta
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 272
EAN 9781607746072
ISBN 9781607746072
Kod Libristo 09065067
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1188
Wymiary 225 x 251 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 110.94
TOP
Pasta Masterclass / Twarda
common.buy 114.93
TOP
Elements of Pizza Ken Forkish / Twarda
common.buy 113.71
Finding Fire HASTIE LENNOX / Twarda
common.buy 122.82
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 117.90
MEAT Pat LaFrieda / Twarda
common.buy 118.11
Making Artisan Pasta Aliza Green / Miękka
common.buy 99.38
Gennaro's Pasta Perfecto! Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 94.67
Flour + Water Thomas McNaughton / Twarda
common.buy 128.55
Le Gavroche Cookbook Michel Roux / Twarda
common.buy 164.68
Tasting Rome Katie Parla / Twarda
common.buy 120.87

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo