Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Marco Made Easy

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Marco Made Easy Marco Pierre White
Kod Libristo: 04049846
Wydawnictwo Orion Publishing Co, wrzesień 2010
This book is all about creating beautiful and delicious food...without stress and without fuss. Marc... Cały opis
? points 54 b
94.67
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Berserk Deluxe Volume 11 Kentaro Miura / Twarda
common.buy 188.32
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 323.43
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 141.24
TOP
In Search of Perfection Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 188.02
The Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Miękka
common.buy 72.35
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Miękka
common.buy 52.80
Zapowiedź
Marco Pierre White's Great British Feast Marco White / Twarda
common.buy 118.11
Heston Blumenthal Chas Newkey-Burden / Miękka
common.buy 74.50

This book is all about creating beautiful and delicious food...without stress and without fuss. Marco Pierre White serves up more than 100 recipes and shows the home cook how to get big flavours from store-cupboard ingredients. The book has sections for starters, shellfish, fish, meat, poultry, desserts, and Marco uses bottles, jars and packets to make divine sauces, syrups and dressings. Olive oil, honey, mustard, soy sauce, vinegar, Hellmann's, Heinz and Knorr - they are all on the lists of ingredients here. And the three main ingredients of Marco Made Easy are: Simple, Fast and Fun. 'It'll take longer to wash the dishes,' he says, 'than it will to make them.' Tomato ketchup helps to make Salmon Ketchup; that bottle of Lea and Perrins brings life to the sauce for peppered steak; and beef casserole is transformed by a can (or two) of Guinness mixed with a carton of prune juice. Desserts, too, require little skill. Jamaican Mess, made with bananas, shop-bought custard and Carnation caramel sauce - is creamy, rich and swee. Who could say no? Beautiful photographs of each stunning dish enable the reader to copy the master chef's presentation: you don't need to be an artist. As Marco says of this revolutionary cook book, 'It's for anyone who loves food but hates aggro'.'

Informacje o książce

Pełna nazwa Marco Made Easy
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2010
Liczba stron 192
EAN 9780297856511
ISBN 0297856510
Kod Libristo 04049846
Wydawnictwo Orion Publishing Co
Waga 910
Wymiary 219 x 265 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Beach Read Emily Henry / Miękka
common.buy 39.09
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 113.19
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 216.27
TOP
The Flower Year Leila Duly / Twarda
common.buy 48.10
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 118.11
TOP
Appetites: A Cookbook Anthony Bourdain / Twarda
common.buy 141.24
TOP
WHITE HEAT US WHITE MARCO PIERRE / Twarda
common.buy 152.60
Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook Anthony Bourdain / Twarda
common.buy 206.03
Shoji and Kumiko Design: Book 1 The Basics Desmond King / Miękka
common.buy 124.56
Last Chance to See Douglas Adams / Miękka
common.buy 68.87
Sugar-free Kids / Miękka
common.buy 131.82
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 933.16
Findus at Christmas Sven Nordqvist / Twarda
common.buy 62.22
Tom Kerridge's Best Ever Dishes Tom Kerridge / Twarda
common.buy 128.04
America, The Cookbook Gabrielle Langholtz / Twarda
common.buy 189.24

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo