Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
DPD 25.99 Poczta Polska 18.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 InPost 13.99

The Noma Guide to Fermentation

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Kod Libristo: 18903549
Wydawnictwo Artisan, październik 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Cały opis
? points 89 b TOP TOP
153.40
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 5-8 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 199.17
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Twarda
common.buy 159.58
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 159.47
TOP Wyprzedaż
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 121.60
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 190.16
TOP Wyprzedaż
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Twarda
common.buy 90.41
TOP
The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Manson / Twarda
common.buy 86.77
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 116.95
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 288.68
TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 140.13
TOP
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Twarda
common.buy 267.82
TOP
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Twarda
common.buy 153.40
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 288.68

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Informacje o książce

Pełna nazwa The Noma Guide to Fermentation
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Kod Libristo 18903549
Wydawnictwo Artisan
Waga 1176
Wymiary 195 x 198 x 46
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 150.97
TOP
World Atlas of Wine Jancis Robinson / Twarda
common.buy 213.14
TOP
Hopper Rolf G Renner / Twarda
common.buy 70.87
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 217.29
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 226.91
TOP
Ottolenghi Flavour Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 128.89
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 294.05
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Twarda
common.buy 198.05
TOP
Monocle Book of Japan Andrew Tuck / Twarda
common.buy 262.46
TOP
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Twarda
common.buy 116.95
TOP
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Miękka
common.buy 107.63
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.02
Plenty Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 128.89
Zapowiedź
Kimchi Byung Hi Lim / Twarda
common.buy 70.77

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo