Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Mexico from the Inside Out

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Mexico from the Inside Out Enrique Olvera
Kod Libristo: 09292224
Wydawnictwo Phaidon Press Ltd, październik 2015
The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican f... Cały opis
? points 137 b
235.80
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 287.79
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 330.99
Wyprzedaż
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 75.90
Celler de Can Roca Joan Roca / Twarda
common.buy 139.30
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 920.32
Central Virgilio; Gill Martinez / Twarda
common.buy 235.70
Zapowiedź
Copenhagen Food Trine Hahnemann / Twarda
common.buy 116.48

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. Olvera's restaurant Pujol was ranked first in Mexico and twentieth in the world at the World's 50 Best Restaurant Awards. Includes over 65 recipes, each with an elegant photograph, from the sophisticated dishes served at Pujol to more accessible casual dishes that he enjoys with his family at home. His restaurant Cosme, opened in 2014 in New York, has built a considerable following amongst discerning foodies and been much celebrated by critics, recently receiving a 3-star rave review in The New York Times. More than 100 atmospheric photographs capture the vivid mosaic of the Mexican landscape while tip-in pages bring the reader up close to Enrique's vision and philosophy about food. Latest addition to Phaidon's bestselling and influential collection of cookbooks by the world's most exciting chefs.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Alinea Grant Achatz / Twarda
common.buy 318.07
TOP
Mallmann on Fire Francis Mallman / Twarda
common.buy 156.56
Tartine Elisabeth Prueitt / Twarda
common.buy 136.37
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 348.66
Italian Cooking School Pizza Liz Haarala Hamilton / Miękka
common.buy 64.80
Ivan Ramen Ivan Orkin / Twarda
common.buy 118.30
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 888.32
Tu Casa Mi Casa Enrique Olvera / Miękka
common.buy 135.16
Tim Raue: My Way Tim Raue / Twarda
common.buy 252.15
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 355.37
Zapowiedź
Macarons Pierre Herme / Miękka
common.buy 70.55
Zapowiedź
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Twarda
common.buy 197.44
Borago Rodolfo Guzman / Twarda
common.buy 216.01
Zapowiedź
Grand Livre de Cuisine (Small Format) Alain Ducasse / Twarda
common.buy 179.37

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo