Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Molecular Gastronomy

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Molecular Gastronomy Herve This
Kod Libristo: 04041830
Wydawnictwo Columbia University Press, styczeń 2006
Subtitled, }Exploring The Science Of Flavor{. Bringing the instruments and experimental techniques o... Cały opis
? points 78 b
135.30
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
Pasta Masterclass / Twarda
common.buy 114.93
TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 91.70
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.82
Zapowiedź
Le Manoir aux Quat'Saisons Raymond Blanc / Twarda
common.buy 234.59
Professional Vegan Cookbook Brian P McCarthy / Miękka
common.buy 145.13

Subtitled, }Exploring The Science Of Flavor{. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, Herve makes use of recent research in the biology, chemistry, and physics of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks, gourmets, and scientists alike.

Informacje o książce

Pełna nazwa Molecular Gastronomy
Autor Herve This
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2006
Liczba stron 392
EAN 9780231133128
ISBN 023113312X
Kod Libristo 04041830
Waga 588
Wymiary 166 x 210 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 185.56
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 97.64
TOP
Fungarium / Twarda
common.buy 83.92
Matty Matheson: A Cookbook Matty Matheson / Twarda
common.buy 124.66
Molecular Gastronomy H This / Miękka
common.buy 69.90
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Twarda
common.buy 134.28
Beginners Book For The Flute Part 1 Trevor Wye / Książka
common.buy 61.20
Jamie's America Jamie Oliver / Twarda
common.buy 107.77
Antony Gormley / Twarda
common.buy 199.58
Zapowiedź
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Twarda
common.buy 189.24
Jamie's 30-Minute Meals Jamie Oliver / Twarda
common.buy 107.77
Jamie's Kitchen Jamie Oliver / Miękka
common.buy 80.95
Cardiovascular Pathology L. Maximilian Buja / Twarda
common.buy 1 143.39

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo