Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

The Flavor Matrix

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka The Flavor Matrix James Briscione
Kod Libristo: 17112344
Wydawnictwo Houghton Mifflin Harcourt, marzec 2018
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research i...
? points 84 b TOP TOP
146.15
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 194.26
TOP
Knife Drop Author Nick DiGiovanni / Twarda
common.buy 103.06
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.46
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 221.49
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 189.45
TOP
Cocktail Codex Alex Day / Twarda
common.buy 116.16
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 164.68
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 83.92
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 169.39
TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Twarda
common.buy 135.51
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Daring Greatly Brené Brown / Miękka
common.buy 47.07

A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavour.


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
A Brief History Of Time Stephen Hawking / Miękka
common.buy 48.61
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 152.60
TOP
The Drunken Botanist Amy Stewart / Twarda
common.buy 93.44
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Twarda
common.buy 122.10
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 278.70
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Miękka
common.buy 75.83
TOP Wyprzedaż
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 113.19
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Twarda
common.buy 233.87
Meehan's Bartender Manual Jim Meehan / Twarda
common.buy 146.15
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 128.04
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Twarda
common.buy 170.92
Zapowiedź
RHS Gardening Through the Year Ian Spence / Twarda
common.buy 94.67
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 176.65
Zapowiedź
Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 183.31
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Twarda
common.buy 134.28

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo