Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Sushi Master

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Sushi Master Nick Sakagami
Kod Libristo: 20918573
Wydawnictwo Quarry Books, czerwiec 2019
Learn to make sushi at home and gain all the skills, knowledge, and techniques you need to work with...
? points 46 b Zapowiedź Zapowiedź
80.95
Dodruk Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 425.07
TOP
Sushi Art Cookbook Ken Kawasumi / Twarda
common.buy 75.02
Mastering the Art of Japanese Home Cooking Masaharu Morimoto / Twarda
common.buy 141.24
Sushi at Home Yuki Gomi / Twarda
common.buy 90.16
Sushi Made Simple Atsuko Ikeda / Twarda
common.buy 86.38
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 118.11
Zapowiedź
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Twarda
common.buy 71.53
Sushi Chef: Sukiyabashi Jiro Shinzo Satomi / Twarda
common.buy 95.59
Sushi Lover's Cookbook Noboru Murata / Twarda
common.buy 79.01
Sushi PIE Books / Miękka
common.buy 115.65

Learn to make sushi at home and gain all the skills, knowledge, and techniques you need to work with raw fish in Sushi Master. Nick Sakagami is the only person outside of Japan to earn the designation osakana meister

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
I Love You to the Moon And Back Little Tiger Press / Leporelo
common.buy 27.01
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Twarda
common.buy 97.53
TOP
Be Useful: Seven tools for life Arnold Schwarzenegger / Miękka
common.buy 67.85
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Twarda
common.buy 163.65
TOP
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Twarda
common.buy 115.96
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 207.77
TOP
Sushi: Jiro Gastronomy Jiro Ono / Miękka
common.buy 58.43
TOP
NoMad Cookbook Daniel Humm / Twarda
common.buy 397.54
Wyprzedaż
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Twarda
common.buy 91.39
Ramen Tove Nilsson / Twarda
common.buy 95.79
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Twarda
common.buy 138.89
Complete Guide to Sushi and Sashimi Jeffrey Elliot / Twarda
common.buy 115.86
DevOps For Dummies Emily Freeman / Miękka
common.buy 120.87
Sushi Modoki Iina-San / Twarda
common.buy 77.47
Zapowiedź
Nobu Miami: The Party Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Twarda
common.buy 127.52

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo