Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making Philip Hasheider
Kod Libristo: 16063657
Wydawnictwo Voyageur Press, marzec 2018
Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the mos...
? points 55 b
95.79
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-15 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Twarda
common.buy 183.51
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Miękka
common.buy 181.26
TOP
Meat Illustrated America's Test Kitchen / Twarda
common.buy 167.65
TOP
Meateater Fish and Game Cookbook Steven Rinella / Twarda
common.buy 128.55
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 176.65
Art of Mexican Cooking Diana Kennedy / Twarda
common.buy 124.86
Wyprzedaż
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Twarda
common.buy 88.12
Cesta do nevoľníctva Friedrich August Von Hayek / Miękka
common.buy 42.16
F. A. Hayek - mysliteľ pre každé storočie Peter J. Boettke / Twarda
common.buy 84.23
THAI STREET FOOD David Thompson / Twarda
common.buy 216.27
Wyprzedaż
Homemade Sausage James Peisker / Miękka
common.buy 76.35
Weber's Ultimate Grilling Jamie Purviance / Twarda
common.buy 104.80
Basic Butchering of Livestock and Game John Mettler / Miękka
common.buy 70.61

Trust The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making to ensure you get the most out of your beef, venison, pork, lamb, poultry, and goat. Everything you need to know about how to dress and preserve meat is ri

Informacje o książce

Pełna nazwa Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 272
EAN 9780760354490
ISBN 0760354499
Kod Libristo 16063657
Wydawnictwo Voyageur Press
Waga 756
Wymiary 187 x 232 x 20
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Pitmaster Andy Husbands / Twarda
common.buy 113.71
TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Twarda
common.buy 110.94
TOP
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Charcuterie Michael Ruhlman / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Crafted Meat Hendrik Haase / Twarda
common.buy 207.56
Back To a Future for Mankind Phd Dr Sc Ibrahim Karim / Miękka
common.buy 130.08
World Sausage Bible John Astill Shelton / Miękka
common.buy 52.70
Rodney Scott's World of BBQ Lolis Eric Elie / Twarda
common.buy 107.56
Ultimate Guide to Home Butchering MONTE BURCH / Miękka
common.buy 66.93

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo