Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades - Bastes, Butters & Glazes, Too

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades - Bastes, Butters & Glazes, Too Steven Raichlen
Kod Libristo: 14204430
Wydawnictwo Workman Publishing, marzec 2017
Every griller's secret weapon! Transform meats and seafood, vegetables and desserts into world-clas... Cały opis
? points 41 b
71.61
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 153.45
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Twarda
common.buy 96.83
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 242.69
TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Twarda
common.buy 116.48
TOP
Project Smoke Steven Raichlen / Miękka
common.buy 97.84
TOP
Creative Quest Questlove / Miękka
common.buy 61.58
TOP
Food by Fire / Twarda
common.buy 119.31
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Miękka
common.buy 190.22
Pitmaster Andy Husbands / Twarda
common.buy 119.31
Barbecue Bible the Revisied Ed Steven Raichlen / Miękka
common.buy 119.31
Homemade Sausage James Peisker / Miękka
common.buy 116.48

Every griller's secret weapon!


Transform meats and seafood, vegetables and desserts into world-class barbecue with the flavor foundations, wet and dry, that give grilled food its character, personality, depth, and soul. Chile-fired rubs, citrusy marinades, buttery bastes, pack-a-wallop sauces, plus mops. slaters, sambals, and chutneys—this cornucopia of more than 200 recipes draws on irresistible Thai, Mexican, Indian, Cajun, Jamaican, Italian, and French cuisines, plus those big flavor building blocks from America's barbecue belt. Barbecue Hall of Famer Steven Raichlen shows how to add the expert touch to every dish in your repertoire, from transforming a simple steak to electrifying an exotic kebab.

Includes a step-by-step guide to building a signature barbecue sauce and recipes for more than 30 outrageous main dishes. 

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Principles Ray Dalio / Twarda
common.buy 125.80
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Twarda
common.buy 108.58
TOP Zapowiedź
Glucose Revolution / Miękka
common.buy 64.92
TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Miękka
common.buy 53.68
Franklin Steak Aaron Franklin / Twarda
common.buy 116.48
Salumi Michael Ruhlman / Książka
common.buy 174.82
Jamie's Food Tube: The BBQ Book Jamie Oliver / Miękka
common.buy 46.38
Smokin' With Myron Mixon Myron Mixon / Miękka
common.buy 87.21
Weber's Ultimate Grilling Jamie Purviance / Twarda
common.buy 109.79
Salami Gerhard Feiner / Miękka
common.buy 570.99
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Twarda
common.buy 322.11
Dry-Curing Pork Hector Kent / Miękka
common.buy 85.58

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo