Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Ekstedt

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Ekstedt Niklas Ekstedt
Kod Libristo: 25337634
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, sierpień 2020
'With equal parts of birch wood and passion, we keep the flames alive. We cook all our ingredients o... Cały opis
? points 84 b
146.15
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Pasta Man ZILONKA MATEO / Twarda
common.buy 77.58
TOP
Six Seasons Joshua McFadden / Twarda
common.buy 146.15
TOP
Relae Christian Puglisi / Twarda
common.buy 189.45
Food from the Fire Niklas Ekstedt / Twarda
common.buy 118.11
Zapowiedź
Arzak Secrets Juan Mari Arzak / Twarda
common.buy 141.24
Ana Ros Kaja Sajovic / Twarda
common.buy 208.08
Manresa David Kinch / Twarda
common.buy 185.56
Fish & Shellfish Rick Stein / Twarda
common.buy 123.64
Slippurinn / Twarda
common.buy 183.51
Horn Barbecue MATT HORN / Twarda
common.buy 113.71

'With equal parts of birch wood and passion, we keep the flames alive. We cook all our ingredients over an open fire. Charcoal and smoke are our most powerful tools. No electric griddle, no gas stove – only natural heat, soot, ash, smoke and fire. We have chosen these ways to prepare our food as a tribute to the ancient way of cooking. At Ekstedt it is the flames that are superior.'

Through his bold flavours at the eponymous Michelin-starred restaurant, Niklas Ekstedt ignites our primal fire-side instincts. His abandonment of modern technology may be a little difficult to replicate in your own kitchen, but his spirit will convince you to get back to basics where you can.

The restaurant, Ekstedt, is at the very heart and centre of the book, providing the foundation for Niklas' stories of seasonal, and regional, traditional Swedish cooking. Dishes from the restaurant, and in the pages of this sumptuous book, include braised lamb shoulder with seaweed butter and wild garlic capers, juniper-smoked pike and perch, ember-baked leeks with charcoal cream, pine-smoked mussels, and wood-oven baked almond cake.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Pizza Bible Tony Gemignani / Twarda
common.buy 110.94
TOP
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Twarda
common.buy 152.60
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 146.15
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
The Bushcraft Boxed Set Dave Canterbury / Miękka
common.buy 244.41
TOP
Lada Niva 2121 Repair Manual Toly Zaychikov / Miękka
common.buy 75.83
TOP
A-Z of Pasta Rachel Roddy / Twarda
common.buy 118.11
TOP
Etxebarri Jon Sarabia / Twarda
common.buy 141.24
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 207.77
Aska Fredrik Berselius / Twarda
common.buy 208.08
Sharp Josh Donald / Twarda
common.buy 106.54
Garden Chef Phaidon Press / Twarda
common.buy 129.37
Zapowiedź
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Twarda
common.buy 189.24
Borago Rodolfo Guzman / Twarda
common.buy 208.08

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo