Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes) Holly Davis
Kod Libristo: 20913044
Wydawnictwo Chronicle Books, marzec 2019
A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for famil...
? points 66 b TOP TOP
115.86
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 146.15
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 181.26
TOP
Maangchi's Real Korean Cooking Emily Kim / Twarda
common.buy 104.60
TOP
Big Book of Kombucha Hannah Crum / Miękka
common.buy 102.75
Fork, the Witch, and the Worm Christopher Paolini / Miękka
common.buy 39.09
Černá křídla Cthulhu 2 S.T.Joshi / Twarda
common.buy 47.07
Sila prírodnej fermentácie Sandor Ellix Katz / Miękka
common.buy 58.03
Chaos Patricia Cornwell / Miękka
common.buy 48.10

A gorgeous and inspiring resource on fermenting for cooks of all skill levels 120+ recipes for familiar and lesser-known cultured foods: Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented food

Informacje o książce

Pełna nazwa Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough (Fermented Foods Cookbooks, Food Preservation, Fermenting Recipes)
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2019
Liczba stron 272
EAN 9781452175171
ISBN 1452175179
Kod Libristo 20913044
Wydawnictwo Chronicle Books
Waga 1110
Wymiary 192 x 251 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Tipping Point Malcolm Gladwell / Miękka
common.buy 39.09
TOP
Glucose Revolution Jessie Inchauspé / Miękka
common.buy 80.54
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 123.64
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 152.60
TOP
Color Theory (Artist's Library) Patti Mollica / Miękka
common.buy 34.18
TOP
Noma 2.0 René Redzepi / Twarda
common.buy 268.98
TOP
Farmhouse Culture Guide to Fermenting Kathryn Lukas / Twarda
common.buy 131.72
TOP
Wildcrafted Fermentation / Miękka
common.buy 115.86
TOP
belgian shepherd malinois Francois Kiesgen / Miękka
common.buy 72.76
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 134.07
This Is Your Mind On Plants Michael Pollan / Miękka
common.buy 48.61
Ferment For Good Sharon Flynn / Twarda
common.buy 104.09
Little Swedish Kitchen KHOO RACHEL / Twarda
common.buy 83.92

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo