Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Koji Alchemy Rich Shih
Kod Libristo: 25071351
Wydawnictwo Chelsea Green Publishing Co, czerwiec 2020
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with k... Cały opis
? points 81 b
140.49
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP Wyprzedaż
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 133.90
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 153.45
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 159.63
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 251.20
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Twarda
common.buy 217.47
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 288.78
TOP
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Miękka
common.buy 121.34
TOP
Wildcrafted Fermentation / Miękka
common.buy 121.34
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Twarda
common.buy 116.38
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Miękka
common.buy 129.95
Modern Preserver Kylee Newton / Twarda
common.buy 116.88

The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Creative Act Rick Rubin / Twarda
common.buy 73.83
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 150.21
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 153.45
TOP
Noma 2.0 René Redzepi / Twarda
common.buy 282.40
TOP
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Twarda
common.buy 267.91
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Twarda
common.buy 171.78
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 159.63
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 341.25
Wyprzedaż
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 332.14
Botanical Drawing Penny Brown / Miękka
common.buy 61.58

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo