A Little Vintage Guide to Kitchen Repairs - Including Fixing Stoves and Ranges, Sharpening Knives and Restoring China / Libristo.pl
A Little Vintage Guide to Kitchen Repairs - Including Fixing Stoves and Ranges, Sharpening Knives and Restoring China

Kod: 12158090

A Little Vintage Guide to Kitchen Repairs - Including Fixing Stoves and Ranges, Sharpening Knives and Restoring China

Autor Anon

Teach yourself these quick and easy tricks to keeping your kitchen clean and working smoothly with things that you will have in your cupboards. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, ar ... więcej

81.14


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o A Little Vintage Guide to Kitchen Repairs - Including Fixing Stoves and Ranges, Sharpening Knives and Restoring China

Za ten zakup dostaniesz 47 punkty

Opis

Teach yourself these quick and easy tricks to keeping your kitchen clean and working smoothly with things that you will have in your cupboards. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Szczegóły książki

81.14

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: