Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer / Libristo.pl
Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer

Kod: 12152078

Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer

Autor Michael Harrison

This book contains a collection of delicious recipes for the making of soups, sauces and gravies using beer. With recipes from around the world, including 'Sicilian Cabbage Soup', a 'Sauce for Roast Meat' and 'American Dark Beer ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer

Opis

This book contains a collection of delicious recipes for the making of soups, sauces and gravies using beer. With recipes from around the world, including 'Sicilian Cabbage Soup', a 'Sauce for Roast Meat' and 'American Dark Beer Soup', this unusual book makes a great addition to anyone's recipe collection. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: